Skip to main content

Αποδόθηκε στους Θεσσαλονικείς μετά το μίνι λίφτινγκ η πλατεία Καούδη (φωτο)

Οι υπηρεσίες του δήμου ένωσαν δυνάμεις για να αναβαθμίσουν μέσα από σειρά παρεμβάσεων την εικόνα της πλατείας - Δείτε εικόνες

Πιο όμορφη, πιο καθαρή και πιο πράσινη αποδόθηκε στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής η πλατεία Καούδη, έπειτα από την επιχείρηση που πραγματοποίησε στον χώρο σήμερα το πρωί ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πηγές από τη δημοτική αρχή, πρόκειται για κοινή επιχείρηση των τεχνικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών του τομέα της καθαριότητας όπως και του πρασίνου, οι οποίες ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να αναβαθμίσουν μέσα από σειρά παρεμβάσεων την εικόνα της πλατείας. Η συγκεκριμένη επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου προγραμματισμού της διοίκησης του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον δήμο Θεσσαλονίκης για δράσεις στις γειτονιές που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών, σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Στην πλατεία Καούδη μεταξύ άλλων υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις για τον καθαρισμό των δενδροδόχων και τη συνολική περιποίηση αλλά και την αναβάθμιση του πρασίνου κι έγιναν νέες φυτεύσεις. Εξάλλου, προσθέτουν οι ίδιες πηγές, συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης φρόντισαν να καθαρίσουν τις επιφάνειες από συνθήματα και κακώς εννοούμενα γκράφιτι όπως και να επιδιορθώσουν μικροφθορές που είχαν καταγραφεί στον χώρο και στον αστικό εξοπλισμό. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με τον σχολαστικό καθαρισμό της πλατείας Καούδη.