Skip to main content

ΑΠΟΕΛ για Ισαάκ:Φάρος στον αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού για επιβίωση

«Ο ελληνισμός είναι καταδικασμένος, αν κάποτε σταματήσει να γεννά Ισαάκ και Σολωμούς...», αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί των πρωταθλητών Κύπρου.

Στην ημέρα μνήμης για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ αναφέρθηκε κρατώντας άσβεστη τη μνήμη του ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί των πρωταθλητών Κύπρου αναφέρουν:

«Σαν σήμερα, 23 χρόνια πριν, ο Τάσος Ισαάκ αναχώρησε για το Πάνθεον των Αθανάτων του Ελληνικού Έθνους και κάθισε δίπλα στον Λεωνίδα, δίπλα στον Παύλο Μελά, δίπλα στον Ευαγόρα, δίπλα στον Γρηγόρη…

Ο Τάσος Ισαάκ την 11η Αυγούστου του 1996 προτίμησε να αφήσει την άνεση του, συμπαρατάχθηκε με τους μοτοσικλετιστές στον δίκαιο αγώνα τους και όταν ένας συναγωνιστής του βρέθηκε να δέχεται τα χτυπήματα των Γκρίζων Λύκων και των τουρκο ΄κυπρίων΄ πήγε να τον βοηθήσει με αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό του μέχρι θανάτου.

Η πράξη του Τάσου να θέσει σε κίνδυνο την ζωή του για να βοηθήσει τον συναγωνιστή του μας δείχνει το μεγαλείο της ελληνικής καρδιάς του ενώ η συμπεριφορά των τούρκων μας δείχνει με τι είδους ζώα έχουμε να κάνουμε.

Τάσο Ισαάκ, δεν πρόκειται να ξεχαστείς ποτέ. Είσαι ο φάρος στον αγώνα του κυπριακού ελληνισμού για επιβίωση. Γιατί ο ελληνισμός είναι καταδικασμένος, αν κάποτε σταματήσει να γεννά Ισαάκ και Σολωμούς...».