Skip to main content

Αποφασισμένη για την υπέρβαση κόντρα στη Ντιναμό η Κ19 του ΠΑΟΚ

O «Δικέφαλος» θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα με 3-0 στο Κίεβο και να πάρει αυτός την πρόκριση στα play-off του Youth League.

Έτοιμη για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου είναι η ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ που θα υποδεχθεί τους Ουκρανούς την προσεχή Τετάρτη και ώρα 17:00 στην Τούμπα, σε μια προσπάθεια να ανατρέψει την ήττα του πρώτου αγώνα με 3-0 και να πάρει αυτή την πρόκριση στα play-off του Youth League.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές για όλους όσοι αποφασίσουν να στηρίξουν από κοντά τους «μικρούς» του ΠΑΟΚ.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 14.00.

Απαιτείται πρόσκληση για την είσοδο στο γήπεδο με την προσκόμιση ΑΜΚΑ και ΑΤ.

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας φωτοτυπία ή φωτογραφία της ταυτότητας σας.

Τα ανωτέρω ισχύουν για όλες τις ηλικίες.

Εξαιρούνται τα παιδιά κάτω των 12 ετών, για τα οποία δεν απαιτείται προσκόμιση ΑΜΚΑ

Και για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν τα παιδιά μας, το PAOK TV είναι εδώ. Η αναμέτρηση της Τούμπας θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Δικεφάλου, δωρεάν για τους κατόχους ετήσιας συνδρομής και σε Pay Per View με μόλις 1,5 ευρώ για όσους θέλουν να αγοράσουν το παιχνίδι μεμονωμένα.

H μορφή του UEFA Youth League

Το UEFA Youth League ξεκίνησε ουσιαστικά τη σεζόν 2015-16, με το τουρνουά να επεκτείνεται από 32 σε 64 ομάδες. Στη σημερινή του μορφή, συμμετέχουν οι ομάδες Νέων (Κ19) των συλλόγων που αγωνίζονται στη φάση των ομίλων του Champions League, συν τους εγχώριους πρωταθλητές Nέων των υψηλότερων βαθμολογικά εθνικών ενώσεων.

Οι ομάδες Nέων του Champions League διατηρούν τη μορφή των ομίλων, με τους νικητές να προκρίνονται στο γύρο των «16» και τις επιλαχούσες να προχωρούν στα play off.

Οι 32 εγχώριοι πρωταθλητές Nέων αγωνίζονται σε δύο γύρους των δύο αγώνων, με τους οκτώ νικητές να προκρίνονται στα play off, όπου παίζουν έναν εντός έδρας μονό αγώνα, εναντίον της επιλαχούσας από το μονοπάτι του Champions League.  Από τον γύρο των «16» και ύστερα, διατηρείται η ίδια μορφή των μονών αγώνων όπως και πριν».