Skip to main content

Αποφασισμένη ακόμα και για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές η Γούλα

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα εντείνει τις προσπάθειές της να συσπειρώσει όσο το δυνατό περισσότερο τα στελέχη της «Πρωτοβουλίας».

Αποφασισμένη να βαδίσει μέχρι τέλους τον δρόμο προς τις εκλογές εμφανίζεται η υποψήφια δήμαρχος με την «Πρωτοβουλία» Καλυψώ Γούλα.

Μάλιστα, φέρεται να έχει αποφασίσει ακόμα και αυτόνομη κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ανεξάρτητα δηλαδή από το όποιο αποτέλεσμα θα έχουν οι εργασίες της Διαπαραταξιακής Επιτροπής Διαβούλευσης για την εξεύρεση κοινού υποψηφίου από τον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση αυτή κατέληξε η κ. Γούλα μετά από συζητήσεις που είχε, την περασμένη Τετάρτη, με συνεργάτες της, παρουσία και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Η κ. Γούλα, ωστόσο, θα συνεχίζει να συμμετέχει στις συναντήσεις της Διαπαραταξιακής, με την επόμενη να έχει καθοριστεί για την ερχόμενη Τρίτη 15 Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα, η υποψήφια δήμαρχος, η οποία μετά την εκλογή της στις ενδοπαραταξιακές εκλογές άρχισε να πυκνώνει τις δημόσιες εμφανίσεις της, καθορίζει με τους συνεργάτες της τα επόμενα βήματά της με φόντο τις εκλογές του Μάϊου. Ήδη, αυτό το διάστημα πραγματοποιεί επαφές με πρόσωπα και φορείς της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Γούλα θα εντείνει το επόμενο διάστημα τις προσπάθειές της να συσπειρώσει όσο το δυνατό περισσότερο τα στελέχη της «Πρωτοβουλίας». Τις προθέσεις της να βάλει ως πρώτη προτεραιότητα την ενότητα της δημοτικής παράταξης είχε δείξει η κ. Γούλα από την πρώτη στιγμή της εκλογής της. «Είναι σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι. Η "Πρωτοβουλία" δεν είναι απλά μια παράταξη που ήρθε, πέρασε και δεν ακούμπησε. Αφήνει καθημερινά το αποτύπωμά της. Υπάρχει ένα πρόγραμμα από το 2011 το οποίο είναι σε διαδικασία υλοποίησης. Συνεχίζουμε, θα συνεχίσουμε και πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.