Skip to main content

Αποφασισμένος ο Σακελλαρίου: Για τον Αρη ας φάω και τα μούτρα μου!

«Το θέμα είναι να μην μείνουμε μόνο στο ένδοξο παρελθόν αλλά να προχωρήσουμε και στο ένδοξο μέλλον», δήλωσε ο νέος αντιπρόεδρος του «Αυτοκράτορα».

Για τη νέα προσπάθεια που πραγματοποιεί στα διοικητικά της ΚΑΕ Άρης αλλά και για τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τον σύλλογο αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis, o Άκης Σακελλαρίου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός και νέος αντιπρόεδρος του «Αυτοκράτορα»:

«Μου έγινε αυτή η πρόταση για την τιμητική θέση του αντιπροέδρου από τον Χάρη Παπαγεωργίου, ό,τι μπορώ να κανω για να βοηθήσω το σύλλογό μου όπως και οποιοσδήποτε ένθερμος και αγνός οπαδός, θα το κάνω. Δεν το περίμενα καθόλου, τον Χάρη τον ξερω αρκετά χρόνια. Δεν το σκέφτηκα, είπα αμέσως ''ναι'' γιατί έχω εμπιστοσύνη στον Χάρη. Ένας αγνός οπαδός έχει να αντιμετωπίσει διάφορες δύσκολες καταστάσεις τις οποίες δεν τις ξέρει κι ενώ πηγαίνει με το σταυρό στο χέρι μετά τις καταλαβαίνει».

Για το αν δηλώνει αγνός οπαδός του Αρη και αν είναι μπασκετικός: «Είμαι αγνός οπαδός του Άρη με κατακλύζει ένα συναίσθημα ενθουσιασμού λόγω του παρελθόντος του πατέρα μου και της οικογένειάς μου και είναι σα να τιμώ και τον ίδιο τον πατέρα μου. Φέτος λόγω και του προβλήματος υγείας μου, ανέβαινα συχνά και έβλεπα την ομάδα στο ποδόσφαιρο.

Μπασκετικός είμαι περισσότερο, ανδρώθηκα από την περίφημη ομάδα, τη γνωστή, όλης της Ελλάδας. Από εκείνο τον Άρη θυμάμαι κάποιους αγώνες με την Πάρτιζαν, που ήταν ένα κομμάτι από τα δύσκολα, κάποιους αγώνες από το Παλέ. Ο Άρης ήταν η ομάδα όλης της Ελλάδας και η Θεσσαλονίκη ήταν το κέντρο της Ελλάδας λόγω των ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Ηρακλή».

Για το αν δίνει κύρος η παρουσία του: «Δεν ξέρω αν δίνει κύρος, δεν είμαι άνθρωπος που έχει καράβια και επιχειρήσεις ή εύρος και οικονομική δύναμη. Απλά ήρθαν τηλέφωνα από ανθρώπους εκιτιμώ που ήταν διφορούμενα, από τη μία μπράβο και συγχαρητήρια και καλά έκανες, από την άλλη υπήρχαν και οι αντιρρήσεις που μου έλεγαν πού πας να μπλέξεις. Ίσως και το θέμα της υγείας με έκανε να είμαι πιο αφελής σε αυτές τις υποθέσεις και λέω δεν πειράζει ας φάω και τα μούτρα μου. Αγαπάω την ομάδα μου. Δεν έχεις την πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και ορμάς. Κάνω έναν παρόμοιο ρόλο τώρα, κάνω τον Θησέα».

Για το αν έχει σχέσεις με το Νίκο Γκάλη: «Όχι δεν έχω σχέσεις με τον Γκάλη, τον υπεραγαπώ, πήρα και αυτόγραφο αλλά νομίζω ότι και αυτός είναι ένα αγνό κομμάτι του Αρη που κρατιέται σε ένα απυρόβλητο επίπεδο. Το θέμα είναι να μην μείνουμε μόνο στο ένδοξο παρελθόν. Αλλά να προχωρήσουμε και στο ένδοξο μέλλον».