Skip to main content

Αποφασίστηκε η λύση της εταιρίας, στη Γ’ Εθνική ο ΟΦΗ

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΦΗ αποφασίστηκε να υπάρξει λύση της εταιρίας, κάτι που στέλνει αυτόματα τους Κρητικούς στη Γ’ Εθνική.

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του ΟΦΗ, στην οποία αποφασίστηκε η λύση της εταιρίας μετά από 36 χρόνια, με τους κ.κ. Μανουσάκης και Φασομυτάκη να ορίζονται εκκαθαριστές αυτής.

Μετά κι από αυτή την εξέλιξη οι Κρητικοί θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της επόμενη σεζόν, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα μέσω αυτού.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, τόνισε: «Ο κόσμος είναι λογικό να ζητά απαντήσεις. Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη με αίσθημα ευθύνης, εκτιμά και τις δύο προτάσεις. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες. Θα εκλέξουμε μια από αυτές. Εγώ στηρίζω την πρόταση των επιχειρηματιών και το λέω δημόσια, για να είμαι ξεκάθαρος. Έχω έρθει σε επαφή με επιχειρηματίες, έχουμε θέσει ερωτηματικά για τη διασφάλιση της επόμενης μέρας του σωματείου, για να είναι ξεκάθαρο το τοπίο και να γνωρίζει ο κόσμος του ΟΦΗ τη νέα τάξη πραγμάτων. Δεν ξέρω γιατί αποχώρησε ο Παπακαλιάτης.

Πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία σ' αυτούς τους ανθρώπους που βγήκαν μπροστά ανιδιοτελώς για τον ΟΦΗ. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι κατάλληλοι για την επόμενη μέρα και το σωματείο να πάρει τη θέση που του αξίζει σε μερικά χρόνια στη Σούπερ Λίγκα. Παρακαλώ τους επιχειρηματίες, να βρουν τις κοινές λύσεις για να υπογράψουμε ένα σύμφωνο συνεργασίας για τις δεσμεύσεις που θέλουν αυτοί από μας κι εμείς απ' αυτούς. Οποιοσδήποτε έχει αντιρρήσεις για αυτό από την πλευρά του Ερασιτέχνη μπορεί να το κάνει αυτό δημόσια. Η τοποθέτηση μου δεν αποτελεί αιχμή για τον κ. Λελεδάκη τον οποίο εκτιμώ».