Skip to main content

Αποφασίστηκε σέντρα στις 20 Ιουνίου για τη Serie A

Το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση του πρωθυπουργού, Τζουζέπε Κόντε για το οριστικό χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του Campionato σε δράση.

Λευκός καπνός βγήκε τελικά από τη συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα η διοργανώτρια αρχή της Serie A με τις ενώσεις ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών και τον υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντζέντζο Σπανταφόρα αναφορικά με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, οι αρμόδιοι φορείς αποφάσισαν πως το Campionato θα επιστρέψει σε δράση στις 20 Ιουνίου ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα θα διεξαχθούν οι ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Coppa Italia (σ.σ Γιουβέντους-Μίλαν και Νάπολι-Ίντερ).

Σημειώνεται πως το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση του πρωθυπουργού της χώρας, Τζουζέπε Κόντε, για το οριστικό χρονοδιάγραμμα της επιστροφής της Serie A στην αγωνιστική δράση.

«Ήταν πολύ χρήσιμη η σημερινή συνάντηση. Το ποδόσφαιρο επιστρέφει ξανά. Όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει στις 20 Ιουνίου, ενώ πιθανώς να γίνουν οι αγώνες κυπέλλου στις 13 και στις 17 Ιουνίου», δήλωσε σχετικά ο κ. Σπανταφόρα.