Skip to main content

Αποφασίζουν στον ΠΑΟΚ για δύο μεταγραφές από το πάνω ράφι

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής στον Δικέφαλο, λίγες ημέρες πριν από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την επόμενη σεζόν

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διακοπές για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν μετά την κατάκτηση του νταμπλ με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο Ρουμάνος προπονητής και, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, εκείνη την ημέρα έχει συγκληθεί σύσκεψη κορυφής στους «ασπρόμαυρους», όπου θα δώσουν το παρών ο Μάριο Μπράνκο και η Μαρία Γκοντσάροβα.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Ιβάν Σαββίδης θα προΐσταται της σύσκεψης μέσω τηλεδιάσκεψης ή αν θα βρίσκεται εκείνη τη μέρα στη Θεσσαλονίκη.

Την ερχόμενη Δευτέρα, λοιπόν, θα τεθούν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά θέματα και θα αναλυθούν οι περιπτώσεις των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων από τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου και θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

Ο χρόνος πιέζει και την Τετάρτη είναι η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά, με τους «ασπρόμαυρους» να ψάχνονται άμεσα για δύο πρωτοκλασάτους (από τους τέσσερις συνολικά παίκτες που θέλουν) για να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.