Skip to main content

Αποφυλακίστηκε μετά από έναν μήνα ο Ροναλντίνιο (video)

Μετά από 32 μέρες στη φυλακή, ο βετεράνος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και ο αδερφός του θα είναι πλέον σε κατ' οίκον περιορισμό.

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά από 32 ημέρες κράτησης, ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός του, Ρομπέρτο Ασίς που είχαν εισέλθει στην Παραγουάη με πλαστά διαβατήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως οι δύο άνδρες θα παραμείνουν στη χώρα και σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Οι τρεις πρώτες απόπειρες αποφυλάκισης είχαν πέσει στο κενό, αλλά αυτή τη φορά το αίτημα έγινε αποδεκτό έναντι εγγύησης 1,6 εκατ. δολαρίων.

Ο Βραζιλιάνος μάγος έμαθε την απόφαση μέσω βιντεοκλήσης με τον δικαστή και τρεις ώρες μετά αποχώρησε από τις φυλακές, με πλήθος ΜΜΕ να περιμένουν απέξω. Μάλιστα δεν παρέλειψε να υπογράψει και κάποια αυτόγραφα μέχρι να επιβιβαστεί στο περιπολικό που τον μετέφερε στη νέα του κατοικία.

Ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός του θα παραμείνουν μέχρι νεωτέρας στο ξενοδοχείο «Palmaroga» της Ασουνσιόν, που απέχει 3,3 χιλιόμετρα από τις φυλακές. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, με συνολικά 107 δωμάτια και μέση τιμή ημερήσιας διαμονής τα 64 δολάρια. Σε περίπτωση που ο πρώην ποδοσφαιριστής ή ο αδερφός του φύγουν από το ξενοδοχείο όσο ακόμη είναι υπό περιορισμό, το ποσό της εγγύησης που έχουν ήδη καταβάλει θα κατασχεθεί από τις αρχές της Παραγουάης.