Skip to main content

Αποφοίτησαν οι μαθητές της Γ' Λυκείου του «Δελασάλ»

Οι τελειόφοιτοι απέδωσαν την κοινή μαθητική τους πορεία με εξαιρετικό κείμενο στα γαλλικά και ένα συγκινητικό τραγούδι στα αγγλικά.

Την περασμένη Παρασκευή 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της Γ' Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Το θέμα της εκδήλωσης ήταν οι αναμνήσεις τους από τα 12 και πλέον χρόνια που μοιράστηκαν, ξεκινώντας από το Νηπιαγωγείο και ολοκληρώνοντας τον κύκλο τους στην τελευταία τάξη του Λυκείου.

Οι τελειόφοιτοι, παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τη φετινή σχολική χρονιά, εξέφρασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τα συναισθήματα που τους κατέκλυζαν.

Οι τελειόφοιτοι απέδωσαν την κοινή μαθητική τους πορεία με εξαιρετικό κείμενο στα γαλλικά, ένα συγκινητικό τραγούδι στα αγγλικά, καθώς και με τους ευχαριστήριους λόγους τους σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους.

Η συγκίνηση κορυφώθηκε, όταν ο Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου, Ι. Παπαδόπουλος, απένειμε στην τελειόφοιτο Χριστίνα Παναγοπούλου το Βραβείο «ΔΕΛΑΣΑΛ», για την άριστη πορεία των έξι ετών της στο Γυμνάσιο-Λύκειο, τη συμβολή της στην ανάδειξη των ανθρωπιστικών αξιών και τις ακαδημαϊκές διακρίσεις της.

Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση προς τιμήν των νέων αποφοίτων, στον αύλειο χώρο του σχολείου, όπου οι οικογένειές τους και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κολεγίου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εορταστική βραδιά, στο ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον του «ΔΕΛΑΣΑΛ», κρατώντας τις κοινωνικές αποστάσεις και επικοινωνώντας με την καρδιά και το συναίσθημα!

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.