Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Απογευματινή βόλτα για τον Δημήτρη Κουτσούμπα στα περίπτερα της ΔΕΘ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έφθασε στη ΔΕΘ στις 18:00 το απόγευμα και συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ. Ακολούθησε περίπατος στην έκθεση.

Τον χώρο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης κουτσούμπας έφθασε στη ΔΕΘ στις 18:00 το απόγευμα και συναντήθηκε με τη διοίκηση της έκθεσης.

Ο γ.γ. μίλησε για τις εξελίξεις τόσο στην ενεργειακή κρίση όσο και στον πόλεμο στην Ουκρανία. Σημείωσε πως βιώνουμε μία οικονομική κρίση πιο βαθιά και πολύπλοκη, ενώ εκτίμησε πως η χώρα μπορεί να βρεθεί στη δίνη των αντιθέσεων και της εμπλοκής στον πόλεμο στην Ουκρανία. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σωρεία προβλημάτων που απασχολούν τον λαό.

Αναφορικά με την ανάπλαση της ΔΕΘ ο κ. Κουτσούμπας είπε πως πρέπει ο χώρος να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες των πολιτών και να γίνεις ένας χώρος αναψυχής, αθλητισμού και πολιτικής προστασίας.

Στη συνέχεια, ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ έκανε βόλτα στα περίπτερα όπου και αντάλλαψε χειραψίες με πολίτες και φορείς της πόλης.

Τον Δημήτρη Κουτσούμπα συνόδευε η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚ, οι βουλευτές Θεσσαλονίκης, Γιάννης Δελής και Λεωνίδας Στολτίδης, καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Σωτήρης Αβραμόπουλος και Σπύρος Χαλβατζής και ο δημοτικός σύμβουλος, Σωτήρης Ζαριανόπουλος.