Skip to main content

Αποκάλυψη Δρακόπουλου: Σκεφτόμαστε να επεκτείνουμε το Ιβανώφειο

«Σήμερα έμεινε κόσμος έξω από το γήπεδο ακόμη και με εισιτήριο. Αυτό δεν μας αφήνει αδιάφορους σε καμία στιγμή», είπε ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή.

Τα σχέδιά του για επέκταση του Ιβανωφείου αποκάλυψε μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο Θόδωρος Δρακόπουλος μετά τη νίκη του Ηρακλή επί του Άρη για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Ο ισχυρός άνδρας του «Γηραιού» ανέφερε πως «δεν ήταν δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο φέτος, διότι υπήρχαν άλλες προτεραιότητες. Ξοδέψαμε ένα ποσό της τάξης των 100 χιλιάδων. Έπρεπε να φτιάξουμε το γήπεδο, να γίνει καλύτερο και να υποδεχτούμε τον κόσμο».

Για να συνεχίσει: «Στο Περιστέρι δεν ήμασταν καλοί. Καθόλου καλοί. Δεν είχαμε γενικά αγώνες στα πόδια και στα χέρια μας. Στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό και φα8νεται ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η νίκη επί του Άρη μας δίνει καλύτερη ψυχολογία.  Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Τέλος ο επικεφαλής των «κυανολεύκων» ανέφερε: «Σήμερα έμεινε κόσμος έξω από το γήπεδο ακόμη και με εισιτήριο. Αυτό μας απασχολεί και δεν μας αφήνει αδιάφορους σε καμία στιγμή. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και του χρόνου, θα συζητήσουμε για τη επέκταση του Ιβανωφείου. Δεν θα το γκρεμίσουμε, αλλά, θα το επεκτείνουμε».