Skip to main content

Αποκαλύψεις Μπουτάρη: Η νέα του σύντροφος και η ερωτική του ζωή

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο δήμαρχος αποκάλυψε πως έχει καινούρια σύντροφο, χωρίς βέβαια να θέλει να πει περισσότερα για αυτήν.

Μία ανατρεπτική συνέντευξη έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική και ερωτική του ζωή.

Ο Γιάννης Μπουτάρης μαζί με την διαδικτυακή εκπομπή «Ο,τι Thess» επισκεφθηκε οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε πως έχει καινούρια σύντροφο, χωρίς βέβαια να θέλει να πει περισσότερα για αυτήν. «Έχω σύντροφο. Αλλά μέχρι εκεί, μην ρωτάς άλλα.

Προφανώς δεν θέλω να αποκαλύψω. Είναι καθαρά ιδιωτική υπόθεση και δεν βγαίνει δημοσίως» δήλωσε.  

Όπως είπε τον «ελκύουν όλες οι γυναίκες». «Εγώ είμαι ερωτευμένος με την γυναίκα. Η γυναίκα είναι συμπλήρωμα του άντρα. Η μοναχικότητα έχει και αυτή μια ομορφιά, αλλά αν θες να είσαι μοναχικός, πας και γίνεσαι μοναχός. Η συντροφικότητα που έχει και σεξ μέσα, είναι θείο δώρο», σημείωσε.

Δήλωσε πως σχεδόν πάντα χρησιμοποιεί φαρμακευτικά βοηθήματα για σεξουαλική διέγερση, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «ο έρωτας δεν έχει ηλικιακά τέλος».

«Βέβαια έχω δοκιμάσει και πιστεύω ότι η επιστήμη βοηθάει πολύ. Χρησιμοποιώ πολλές φορές, μην πω πάντα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Για όσους τον βρίζουν για τα Gay Prides, τον αποκαλούν ανθέλληνα και Τούρκο, όπως δηλώνει τον λυπούν αλλά δεν τον ενοχλούν, καθώς τους χαρακτηρίζει «δήθεν ηθικούς».

Όσοι τον αποκαλούν «τούρκο», για τις κινήσεις του με την Τουρκία, δηλώνει: «Ο Κεμάλ Ατατούρκ για τους Τούρκους είναι ο Θεός. Για εμάς είναι σφαγέας, για τους Τούρκους Θεός. Εμείς δεν τον ηροποιούμε, αυτοί τον ηροποιούνε. Ο Κεμάλ έτυχε να γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη, το σπίτι του είναι εδώ, έχει γίνει μουσείο. Εμείς γιατί πηγαίνουμε στην Αγία Σοφία;»