Skip to main content

Αποκατάσταση εγκαταστάσεων, οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων στον δήμο Κασσάνδρας

Οι φθορές στις εγκαταστάσεις του δήμου Κασσάνδρας προκλήθηκαν από τον χρόνο, τις καιρικές συνθήκες αλλά και την ανθρώπινη χρήση.

Τις φθορές στις δημοτικές κτηριακές εγκαταστάσεις, στα οδοστρώματα και στα πεζοδρόμια της περιοχής θα αποκαταστήσει ο δήμος Κασσάνδρας.

Οι φθορές προκλήθηκαν από τον χρόνο, τις καιρικές συνθήκες αλλά και από την ανθρώπινη χρήση, ενώ η χρηματοδότηση των εργασιών θα γίνει με πόρους της ΣΑΤΑ, συνολικού ύψους 555.050 ευρώ.

«Με το συγκεκριμένο έργο ο δήμος Κασσάνδρας αποκτά τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης σε βλάβες και φθορές, χωρίς να μεσολαβεί πολύτιμος χρόνος», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η αμεσότητα στο να επεμβαίνουμε για την αποκατάσταση βλαβών αλλά και η στόχευση μας στην επίλυση προβλημάτων και φθορών που χρόνιζαν σε δημοτικά κτήρια, δρόμους και πεζοδρόμια της Κασσάνδρας ήταν βασικές μας επιδιώξεις καθώς επιθυμούμε να παραμένει σε τάξη η καθημερινότητα του δήμου μας», τόνισε σχετικά η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά και πρόσθεσε:

«Αναβαθμίζουμε με το συγκεκριμένο έργο ουσιαστικά τις συνθήκες ζωής μας και βελτιώνουμε την εικόνα της Κασσάνδρας τόσο για τους συνδημότες μας όσο και για τους επισκέπτες μας. Εργαζόμαστε - προχωρούμε. Συνεχίζουμε μαζί», κατέληξε η δήμαρχος Κασσάνδρας.