Skip to main content

Αποκατάσταση ζημιών Κλειστού Γυμναστηρίου Μουδανιών μετά τη θεομηνία

Οι φάκελοι διαβιβάστηκαν προ ημερών στο Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου ο Δήμος Νέας Προποντίδας να λάβει τη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση.

Σε διαδικασία αποκατάστασης βρίσκεται το Κλειστό Γυμναστήριο Νέων Μουδανιών, καθώς σύμφωνα με τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, έχουν κινηθεί όλοι οι αρμόδιοι μηχανισμοί.

Το Κλειστό Γυμναστήριο Νέων Μουδανιών βρίσκεται μεταξύ των κτηρίων που υπέστησαν υλικές ζημιές, από τη θεομηνία που έπληξε τη Χαλκιδική, στις 10 Ιουλίου.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Προποντίδας από την αμέσως επόμενη ημέρα, επισκέφθηκε το κάθε δημοτικό κτήριο ξεχωριστά και έκανε καταγραφή ζημιών.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, το κλιμάκιο προέβη στη δημιουργία φακέλων (συνολικά 31 φακέλους –στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο φάκελος για το Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών). Σ’ αυτούς, καταγράφονται τα τεχνικά και οικονομικά στοιχεία των καταστροφών που υπέστη το κάθε κτήριο ξεχωριστά.

Οι φάκελοι διαβιβάστηκαν προ ημερών στο Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου ο Δήμος Νέας Προποντίδας να λάβει τη χρηματοδότηση και να προχωρήσει στην αποκατάσταση των ζημιών.

 «Ο Δήμος μας επικοινωνεί καθημερινά με το Υπουργείο Εσωτερικών και παρακολουθηθεί την εξέλιξη των διαδικασιών, αναμένοντας την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου, ώστε να χρηματοδοτηθούν τα έργα και να προχωρήσουν οι αποκαταστάσεις των βλαβών που προήλθαν από την καταστροφή της 10ης Ιουλίου», κατέληξε ο κ. Καρράς.      

Φωτογραφία -  xalkidikipolitiki.gr