Skip to main content

Αποκαθίσταται η ασφάλεια στη Μπανγκοκ

Ο στρατός της Ταϊλάνδης θα ολοκληρώσει τις επιχειρήσεις για την πλήρη αποκατάσταση της ασφάλειας στο κέντρο της Μπανγκόκ στις 15:00 τοπική ώρα.Πλέον οι στρατιώτες ελέγχουν πλήρως την κατάσταση.
Ο στρατός της Ταϊλάνδης θα ολοκληρώσει τις επιχειρήσεις για την πλήρη αποκατάσταση της ασφάλειας στο κέντρο της Μπανγκόκ στις 15:00 τοπική ώρα (11:00 ώρα Ελλάδας), δύο ημέρες μετά την επίθεση στο στρατόπεδο των αντικυβερνητικών διαδηλωτών, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του στρατού.

Οι στρατιώτες ελέγχουν πλήρως τους δρόμους στη συνοικία Ρατσαπρασόνγκ, από όπου απομακρύνθηκαν την Τετάρτη οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές μετά από δύο μήνες, διευκρίνισε ο Σουνσέρν Καεουκουμνέρντ.

 «Οι επιχειρήσεις για την αποκατάσταση της ασφάλειας σε δέκα πολυώροφα κτίρια με γραφεία και διαμερίσματα, καθώς και ένα νοσοκομείο θα τερματιστούν μέχρι τις 15:00», πρόσθεσε ο ίδιος. Ο Σουνσέρν είχε δηλώσει την Πέμπτη πως υπάρχουν ακόμα «ένοπλοι που κρύβονται στα κτίρια».

 Τέλος, ο εκπρόσωπος του στρατού τόνισε πως σταδιακά θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και η υδροδότηση στην συνοικία αυτή, καθώς και οι δημόσιες συγκοινωνίες.