Skip to main content

Αποκαθίσταται από αύριο το οδόστρωμα σε τμήμα της ΕΟ 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από αύριο έως και την Παρασκευή.

Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τρίτη 6 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021.

Πιο αναλυτικά,  θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης Έδεσσας, από την Άνω Διάβαση του Αγίου Αθανασίου προς Θεσσαλονίκη,  σε μήκος περίπου 1.000 μέτρων, σε όλο το πλάτος της οδού ανά λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν  από την Τρίτη 06/07/2021 έως και την Παρασκευή 09/07/2021 , με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και  ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.