Skip to main content

Κασσάνδρα: Ποιες περιοχές παραμένουν χωρίς ρεύμα και νερό

Προβλήματα υδροδότησης υπάρχουν στη Σίβηρη, στις περιοχές της Καλλιθέας με μεγάλο υψόμετρο σε Φούρκα και σε μέρος της Αγίας Παρασκευής.

Για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της ΔΕΔΔΗΕ και με τη συνδρομή των υπαλλήλων του ενημέρωσε ο δήμος Κασσάνδρας.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του δήμου, μικροπροβλήματα σημειώνονται ακόμη μόνο σε μικρά τμήματα χαμηλής τάσης που δεν έχουν επισκευαστεί μέχρι και αυτή την ώρα ενώ εφιστάται η προσοχή σε δύο τμήματα του δήμου όπου υπάρχει πρόβλημα και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή Μένδης και Ελάνης, καθώς και στον οικισμό Σταυρονικήτα.

Επίσης στο δίκτυο υψηλής τάσης στο Κασσανδρινό που δίνει ρεύμα σε γεωτρήσεις. Εκτιμάται αποκατάσταση μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας.

Όσον αφορά την υδροδότηση προβλήματα υπάρχουν στη Σίβηρη, στις περιοχές της Καλλιθέας με μεγάλο υψόμετρο σε Φούρκα και σε μέρος της Αγίας Παρασκευής.

Οι εργασίες αποκατάστασης στα εν λόγω μέρη θα γίνει αύριο.

Το πρωί της Δευτέρας ο δήμος με τη ΔΕΔΔΗΕ θα προχωρήσουν σε επισκευές δικτύου περιοχών εκτός σχεδίου όπου υπάρχουν αντλιοστάσια του δήμου.