Skip to main content

Αποκλεισμό από δημοσκοπήσεις καταγγέλλει ο Βασίλης Μωϋσίδης

Αντίδραση από τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Μωυσίδη για τον αποκλεισμό του συνδυασμού του «Η ΘεσσαλοΝίκη των Πολιτών» από δημοσκοπήσεις.

Την αντίδραση του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλης Μωυσίδης προκάλεσε ο αποκλεισμός του συνδυασμού του «Η ΘεσσαλοΝίκη των Πολιτών» από δημοσκοπήσεις.

Ο κ. Μωϋσής ξεκαθαρίζει ότι μπήκε στη μάχη για να διεκδικήσει τον δήμο αγώνα με καθαρές προθέσεις, χωρίς πάτρωνες, κρυφούς υποστηρικτές.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Εννέα μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές και τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν δύο δημοσκοπήσεις. Η μία διαδικτυακή, η άλλη ακαδημαϊκή. Στην δεύτερη «Η ΘεσσαλοΝίκη των Πολιτών» δεν υπάρχει καν! Η πρώτη, όπως όλες αυτού του είδους, δεν έχει κανένα εχέγγυο εγκυρότητας. Όμως έχουν γνώση οι φύλακες. Είναι λυπηρό ο αγώνας για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη να διεξάγεται με τέτοιους όρους. Και είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα για την πόλη μας δεν θα είναι αυτό που πρέπει.

Μπήκαμε σ’ αυτόν τον αγώνα με καθαρές προθέσεις, χωρίς πάτρωνες, κρυφούς υποστηρικτές και κρυφούς πόθους. Μπήκαμε από αγάπη για την πόλη μας και τίποτε άλλο. Γιατί πιστεύουμε ότι από μια τέτοια Δημοτική Αρχή έχει ανάγκη η Θεσσαλονίκη. Με εμπειρία μεγάλη, γνώση των θεμάτων και διάθεση περίσσια για προσφορά. Η Θεσσαλονίκη για εμάς δεν είναι ένα σκαλοπάτι για παραπέρα, είναι η κορυφή. Εκεί ακριβώς που θέλουμε να την οδηγήσουμε. Εμείς δεν θα χρησιμοποιήσουμε τέτοιες μεθόδους. Δεν είναι αδυναμία. Είναι επιλογή μας. Απευθυνόμενοι στους πολίτες με εντιμότητα. Για να λύσουμε επιτέλους θέματα διαχείρισης όπως είναι το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα, η ασφάλεια των πολιτών. Ως Δημοτική Αρχή της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, όχι μιας οποιασδήποτε πόλης.

Περιμένουμε από τους υπόλοιπους υποψηφίους και από τα ΜΜΕ έναν έντιμο αγώνα. Προβλέπουμε στους πολίτες, οι οποίοι τελικά θα μας αξιολογήσουν με την ψήφο τους. Ελπίζω, λοιπόν, τέτοιες παλιομοδίτικες μέθοδοι να εξαλειφθούν άμεσα.Με παιχνιδάκια δεν κερδίζει η Θεσσαλονίκη.