Skip to main content

Αποκλεισμός ενός μήνα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο για την ένταση με τον Άρη

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού κρίθηκε πειθαρχικά ελεγκτέος για απώθηση του διαιτητή, στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τον Άρη

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, για χρονικό διάστημα ενός μήνα, καθώς και πρόστιμο 5.000 ευρώ, επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού κρίθηκε πειθαρχικά ελεγκτέος για απώθηση του διαιτητή, στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τον Άρη, ενώ αντίθετα απαλλάχθηκε από την κατηγορία της υβριστικής συμπεριφοράς έναντι του διαιτητή. Με ισόποσο πρόστιμο τιμωρήθηκε ως συνυπεύθυνη και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Η αθλητική δικαστής επέβαλε για τον ίδιο αγώνα πρόστιμο 6.000 ευρώ στην ΠΑΕ Αρης, ενώ με χρηματικές ποινές τιμωρήθηκαν επίσης οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός (7.000 ευρώ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα), Παναιτωλικός (3.000 ευρώ για το ματς με την ΑΕΚ) και ΟΦΗ (3.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ). Τέλος, απαλλάχθηκε των κατηγοριών η ΠΑΕ Λεβαδειακός και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Ν. Λιόλιος.