Skip to main content

Αποκλεισμός σοκ για τον Ολυμπιακό από τη Λαμία στο Φάληρο (video)

Οι Φθιωτοί βρήκαν ένα γκολ με τον Τομάς και έγραψαν ιστορία περνώντας για πρώτη φορά στους «4» του κυπέλλου - Αστόχησε σε πέναλτι ο Φορτούνης.

Την μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της πανηγυρίζει η Λαμία που κέρδισε με 0-1 τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αποκλείοντας τον από τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Φθιωτοί κατάφεραν να σκοράρουν στη μοναδική τελική φάση που είχαν σε όλο το παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 56΄με τον Τομάς και σε συνδυασμό με το 3-3 του πρώτου αγώνα στο ΔΑΚ Λαμίας πέρασαν στους «4» του θεσμού.

Σημειώνεται πως για να έρθει αυτή η πρόκριση χρειάστηκε να γίνει ήρωας στο 85’ ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Σαράνοβ καθώς απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Φορτούνη.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Κούτρης, Σισέ, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (56' Φορτούνης), Νάτχο, Μασούρας, Γκερέρο (56' Ποντένσε), Σολδάνο (66' Χασάν).

Λαμία (Χάβος): Σαράνοβ, Ασίγκμπα, Καρυπίδη, Πλιάτσικα, Σκόνδρα, Μπεχαράνο (80' Βασιλαντωνόπουλος), Μπλάζιτς (67' Μπουλούλης), Ασούμπρε (58' Ρόμανιτς), Τομάς, Επστάιν, Καραμάνος.