Skip to main content

Αποκλείστηκε μαχόμενη η Κ19 του ΠΑΟΚ, 2-2 με Ντιναμό Κιέβου (video)

Οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση του Youth League.

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε η ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ, το φετινό Youth League καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου στην Τούμπα όμως αποκλείστηκε εξαιτίας της ήττας με 3-0 κατά την αναμέτρηση της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και μόλις στο 23′ είχαν καταφέρει να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων στον αγώνα.

Αρχικά ο Δούμτσης από την άσπρη βούλα και στη συνέχεια ο Τζόλης μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και ασίστ του Πανίδη διαμόρφωσαν το 2-0 και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση που έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι.

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά είδαν τον Ταλιχμανίδη να διώχνει ότι κινδύνους δημιουργήθηκαν μπροστά στην εστία του, ενώ μία από τις φάσεις του αγώνα ήρθε στο 27′ όταν ο «Δικέφαλος» είχε δοκάρι με τον Τζόλη.

Στην επανάληψη η κούραση των παικτών ήταν εμφανής και ο ρυθμός του αγώνα μοιραία έπεσε. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν την κατοχή και έψαχναν τρόπους να φτάσουν σε τρίτο τέρμα και να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο αμυντικό κομμάτι και στις καθυστερήσεις του αγώνα κατάφεραν να σκοράρουν σε δύο περιπτώσεις και να πάρουν εν τέλει την πρόκριση με μία νίκη και μία ισοπαλία.

Σημειώνεται πως οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τάχατου λίγο πριν το φινάλε.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ταλιχαμνίδης, Τάχατος, Παναγιώτου (46′ Γρόσδης), Μιχαηλίδης , Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας , Γιαξής, Δούμτσης, Τζόλης (72′ Γκορτεζιάνι), Κούτσιας (59′ Πουρναράς), Πανίδης (68′ Τσοπούρογλου).