Skip to main content

Απόλυτη ικανοποίηση στο επιτελείο Ζέρβα για προεδρείο και κάλπη

Όπως τόνιζαν συνεργάτες του νέου δημάρχου, όλα προχώρησαν βάσει σχεδιασμού και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από μία σειρά δεδομένων.

Απόλυτα ικανοποιημένο φαίνεται πως έμεινε το επιτελείο του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, από την εξέλιξη της σημερινής ειδικής συνεδρίασης για τις δημαιρεσίες, στο δημαρχιακό μέγαρο. 

Όπως τόνιζαν συνεργάτες του νέου δημάρχου, όλα προχώρησαν βάσει σχεδιασμού και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από μία σειρά δεδομένων. 

Η συνεδρίαση στην ώρα της, χωρίς μεγάλη καθυστέρηση, γεγονός που, όπως σημειώνουν, σχολιάστηκε θετικά, ενώ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, στα της συνεδρίασης αυτής καθ' αυτής φάνηκε η πολύ καλή προεργασία που είχε γίνει όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Η ανησυχία που υπήρχε σχετικά με πιθανές ασάφειες και διαδικαστικά εμπόδια διαλύθηκε άμεσα καθώς σε ενστάσεις και παρατηρήσεις της αντιπολίτευσης απάντησε εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του δήμου, ξεκαθαρίζοντας το νομικό καθεστώς χωρίς να αφήνει παραθυράκι παρερμηνειών, επισημαίνουν από το επιτελείο Ζέρβα.

Καταλήγοντας, οι συνεργάτες του νέου δημάρχουν κρίνουν ως εξίσου σημαντικά τα αποτελέσματα της κάλπης, καθώς, όπως λένε, η διοίκηση Ζέρβα εξασφάλισε διευρυμένη αποδοχή των προτάσεών της, με το τελικό αριθμητικό αποτέλεσμα να υπερβαίνει το άθροισμα των μελών της.