Skip to main content

Απόλυτο αφεντικό στη μάχη για τη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ, πήρε το ντέρμπι με τον Άρη

Σε ένα παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες και λιγοστές φάσεις ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με δύο γκολ, παίρνοντας προβάδισμα στα πλέι οφ.

Πολύ κοντά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στα πλέι οφ της φετινής Superleague είναι ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη του με 2-0 επί του Άρη στο μεσημεριανό ντέρμπι της Τούμπας.

Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε για τις σκληρές μονομαχίες και τις λίγες φάσεις του, ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί στο 69’ με πέναλτι του Σβαμπ που κέρδισε ο Κρμέντσικ λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

Ο Λούκας Σάσα είχε πατήσει το πόδι του Τσέχου μέσα στην περιοχή και μέσω του VAR ο διαιτητής Κουμπάκοφ έδωσε την εσχάτη των ποινών.

Παρά το άνοιγμα του σκορ ο Άρης δεν αντέδρασε ιδιαίτερα, με τον Άκη Μάντζιο να δίνει βάρος στην επίθεση προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο έδωσε χώρο στον ΠΑΟΚ.

Σε μια προσπάθεια να βγάλουν οι παίχτες των Κιτρίνων την μπάλα από την άμυνά τους ο Μιχάι με τάκλιν πήρε την μπάλα και έδωσε ασίστ στον Ζίφκοβιτς που έκανε το 2-0 στο 91’ και κλείδωσε τη νίκη για τον ΠΑΟΚ.

Με αυτή τη νίκη ο Δικέφαλος έφτασε στους 64 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, πέντε παραπάνω από τον τρίτο Άρη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (61' Λύρατζης), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Ντόουγκλας, Σβαμπ (78' Μουργκ), Μπάμπα (85' Μιχάι), Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (61΄Τσιγγάρας), Σφιντέρσκι (61' Κρμέντσικ).

Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Μιχάι, Νινούα, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τζόλης, Κρμέντσικ

Άρης: Κουέστα, Ιωάννου (73' Μπερτόλιο), Μπεναλουάν Ρόουζ, Σούντγκρεν (73' Μπρούνο), Γκάνεα, Ματίγια (83' Μήτρογλου), Σάσα, Γκάμα, Γκαρσία (56' Μαντσίνι), Σίλβα (56' Μάνος).

Αναπληρωματικοί: Σιαμπάνης, Μαντσίνι, Μπρούνο, Μήτρογλου, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Μπερτόλιο, Μάνος, Σάκιτς