Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
x

ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ

Μαζί με τον Σεμέδο συνελήφθη και ένας 40χρονος από τη Νιγηρία που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα-«Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός», είπε ο δικηγόρος.

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Τρίτη ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό μετά την καταγγελία 17χρονης. Μαζί με τον Σεμέδο συνελήφθη και ένας 40χρονος από τη Νιγηρία ο οποίος θα οδηγηθεί επίσης στον εισαγγελέα.

Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος μίλησε και στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπήρξε εξαναγκασμός της 17χρονης.

«Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ό,τι έγινε. Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παρήγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμα θα έκαναν βόλτες μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Εδώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ