Skip to main content

Απολογολείται σήμερα η 22χρονη

Στην 32η τακτική ανακρίτρια απολογείται σήμερα η 22χρονη φοιτήτρια που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά την επίθεση στην κατοικία του Μίμη Ανδρουλάκη και κατηγορείται για συμμετοχή στην οργά
Στην 32η τακτική ανακρίτρια απολογείται σήμερα η 22χρονη φοιτήτρια που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά την επίθεση στην κατοικία του Μίμη Ανδρουλάκη και κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Εις βάρος της έχουν απαγγελθεί τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, που αφορούν ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών κατά συρροή και έκρηξη από κοινού.

Σύμφωνα με το συνήγορό της Δημήτρη Κάππο, η 22χρονη αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται, τονίζει ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορουμένούς της και υποστηρίζει ότι δεν έχει πάει ποτέ στη «γιάφκα» της οργάνωσης στο Χαλάνδρι.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος, τα δακτυλικά αποτυπώματα, που βρέθηκαν σύμφωνα με την αστυνομία, στο σπίτι στο Χαλάνδρι, ήταν πάνω σε κινητό αντικείμενο και όχι σε σταθερό σημείο.