Πέμπτη 22 Απριλίου 2021
x

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ Ο Δ. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Συνεχίζεται η απομάκρυνση των μόνιμα τοποθετημένων ομπρελών (των περίοικων) από τις παραλίες του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Να βάλει φρένο στο φαινόμενο  τοποθέτησης ομπρελών στις παραλίες οι οποίες παραμένουν συνεχώς στημένες και δεν αφαιρούνται όταν δεν γίνεται χρήση τους, επιχειρεί ο δήμος Νέας Προποντίδας.

Σύμφωνα με τον δήμο, «στις ομπρέλες αυτές δένονται και κλειδώνονται καθίσματα και ξαπλώστρες τα οποία παραμένουν εκεί όλο το εικοσιτετράωρο.

»Πρόκειται προφανώς για ομπρέλες που τοποθετούν περίοικοι και τις διατηρούν εκεί για όλη ενδεχομένως τη θερινή περίοδο στο ίδιο σημείο».

Η δημοτική αρχή, προσπαθώντας να διατηρήσει τις παραλίες του δήμου εύκολα προσβάσιμες σε όλους έχει προβεί ήδη μία φορά σε ξήλωμα ομπρελών και το ίδιο θα κάνει και τις επόμενες μέρες.

Ο δήμαρχος Ν.Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς με δηλώσεις του στο παρελθόν έχει τονίσει ότι οι παραλίες θα πρέπει να είναι ελεύθερες για όλους.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να τοποθετεί την ξαπλώστρα του αλλά δε μπορεί να δεσμεύει κομμάτι της παραλίας για όλη τη θερινή περίοδο. Φροντίζουμε οι παραλίες μας να είναι καθαρές και εύκολα προσβάσιμες σε όλους. Γιαυτό το λόγο έχουμε τοποθετήσει σε καίρια σημεία τουαλέτες καθώς και αμαξίδια και τουαλέτες για ΑΜΕΑ».

Ο δήμος ενημερώνει ότι όσοι επιθυμούν να πάρουν πίσω τυχόν ομπρέλες και ξαπλώστρες οι οποίες έχουν απομακρυνθεί τις προηγούμενες ημέρες από τις παραλίες μπορεί να απευθυνθεί στο αμαξοστάσιο των Ν.Μουδανιών, της Ν.Καλλικράτειας και της Ν.Τρίγλιας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ