Skip to main content

Απομένουν τα τυπικά για τη μετεγγραφή του Πρίγιοβιτς στην Άλ Ιτιχάντ

Ο αρχισκόρερ του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στη Σ. Αραβία για να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal με τους Θεσσαλονικείς να βάζουν στα ταμεία τους 10 εκατ. ευρώ.

Θέμα χρόνου αποτελεί η μετακίνηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Άλ Ιτιχάντ.

Συγκεκριμένα, ο αρχισκόρερ του «Δικεφάλου» βρίσκεται ήδη στη Σαουδική Αραβία ώστε να ολοκληρωθεί το μεγάλο μετεγγραφικό deal με τους Θεσσαλονικείς να βάζουν στα ταμεία τους 10 εκατομμύρια ευρώ (το 1 εξ αυτών θα πάει στη Λέγκια Βαρσοβίας που διατηρεί ποσοστό 10%).

Σημειώνεται πως μετά την αναβολή του χθεσινού ραντεβού που ήταν προγραμματισμένο να έχει ο Σέρβος στράικερ με τον Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως δεν υπάρχει γυρισμός για τον ποδοσφαιριστή και το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι ο τρόπος καταβολής του ποσού που αντιστοιχεί στη ρήτρα του αθλητή από τους Άραβες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Άλ Ιτιχάντ θα καταβάλει την πρώτη δόση αύριο ώστε να ανακοινωθεί παράλληλα η απόκτηση του Βαλκάνιου φορ από τους «ασπρόμαυρους» που θα εισπράξουν άμεσα 2.5 εκατ. ευρώ ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα καταβληθούν σε τρεις ισόποσες δόσεις και συγκεκριμένα, τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο.