Skip to main content

Απονομή βραβείου από τον διευθύνοντα σύμβουλο της DUST+CREAM σε εκδήλωση του ΟΠΑΠ

Βραβείο στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του ΟΠΑΠ Forward απένειμε ο Λέανδρος Καρακατσάνης, πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος της CREAM TEAM ABEE.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DUST+CREAM, εξέχον μέλος και Mentor της Endeavor Greece και του Προγράμματος ΟΠΑΠ Forward, Λέανδρος Καρακατσάνης, απένειμε βραβείο στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ, την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022.

Η εκδήλωση διεξήχθη στο πλαίσιο του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward που υλοποιείται σε συνεργασία με το διεθνή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor Greece και συνεχίζει για έβδομη χρονιά να στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το πρόγραμμα υποδέχεται δέκα ακόμα αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Επίσης, βραβεύθηκαν εταιρείες του προγράμματος που έχουν ξεχωρίσει για τις επιδόσεις τους σε τομείς, όπως η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η αύξηση του κύκλου εργασιών τους.

Όντας και ο ίδιος ενεργό μέλος της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας, ο κ. Λέανδρος Καρακατσάνης γνωρίζει πολύ καλά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο. Για αυτό και φροντίζει πάντα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, να στέκεται αρωγός στην προσπάθεια άλλων εταιρειών, στηρίζοντας έμπρακτα νέους επιχειρηματίες που φιλοδοξούν να χαράξουν τη δική τους πορεία.

Γεννημένος το 1964, ο Λέανδρος Καρακατσάνης είναι πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος της CREAM TEAM ABEE. Η καριέρα του ξεκινά το 1985, ενώ η επιχειρηματική του δραστηριότητα αρχίζει λίγα χρόνια αργότερα, το 2000, έτος ίδρυσης της εταιρείας CREAM TEAM. Ορόσημο αποτελεί η ίδρυση της DUST+CREAM, της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς το 2012. Το 2017 και 2018 απέσπασε το βραβείο Best Franchise Manager στα Franchise Awards, ενώ το 2019 βραβεύτηκε και ο ίδιος με το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας από τον ΟΠΑΠ μέσω του προγράμματος εταιρικής ευθύνης, ΟΠΑΠ Forward.