Skip to main content

Αποπλάνηση 13χρονου: Δεν απολογείται αύριο η 36χρονη καθηγήτρια

Δεν θα απολογηθεί τη Δευτέρα η 36χρονη εκπαιδευτικός που κατηγορείται για την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή της - Τι λέει ο δικηγόρος της.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δικηγόρος της 36χρονης καθηγήτριας που κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου, με το οποίο διαψεύδει ότι η πελάτισσά του θα απολογηθεί αύριο, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου.

«Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες αναφορικά με την κατηγορούμενη και την εν γένει υπόθεση.
Κατανοώντας το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και σεβόμενοι των μόχθο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως έχει διαρρεύσει εσφαλμένως ότι η εντολέας μας θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου», αναφέρει αρχικά ο δικηγόρος Απόστολος Κόντος.

Και συνεχίζει: «Επισημαίνεται πως από πλευράς μας θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μας επιβάλει. Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά είναι η προστασία του ψυχισμού του 14 χρονου ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειας του. Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορούμενης και την οικογένεια της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά».