Skip to main content

Απόψε η πρεμιέρα στην Πύλη Αξιού

Σε κινητοποίηση βρίσκονται σήμερα οι θαυμαστές του Γιώργου Μαζωνάκη για να τον απολάυσουν live.

Πρεμιέρα απόψε στην Πύλη Αξιού και το ενδιαφέρον εστιάζεται σε δύο πράγματα. Πρώτον η επιστροφή του Γιώργου Μαζωνάκη μετά από δύο χρόνια απουσίας και δεύτερον στην εκ βάθρων ανακαίνιση του γνωστού νυχτερινού κέντρου.


Ας ξεκινήσουμε από το δεύτερο. Ο χώρος έχει γίνει αγνώριστος αφού αποφασίστηκε να ακολουθηθεί η αισθητική της καλοκαιρινής Πολιτείας που θεωρήθηκε άκρως πετυχημένη. Έτσι σχεδόν όλο το κάτω σαλόνι πλέον έχει άνετους καναπέδες και όχι τραπέζια ενώ η πίστα έχει το σχήμα μεγάλης και φαρδιάς πασαρέλας.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανανεωμένος και φρέσκος επιστρέφει στην πόλη που πάντα τον αγκάλιαζε και του έδειχνε πολύ αγάπη. Άλλωστε είναι ένας τραγουδιστής που θα μπορούσε κανείς να πεί οτι αποτελεί μια κατηγορία μόνος του. Έχει δημιουργήσει το δικό του προσωπικό στιλ τόσο στα τραγούδια που επιλέγει όσο και στην σκηνική του παρουσία.  Μαζί του τραγουδούν η Τάμτα, ο Ησαίας Ματιάμπα και η Κέλλυ από το X Factor.


Ποιός είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης:

Ο Γιώργος Μαζωνάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη γειτονιά της Νίκαιας. Μεγάλωσε ακούγοντας κλασικά λαικά τραγούδια από φωνές σαν του Στράτου Διονυσίου, του Γιάννη Πάριου , της Μαρινέλλας , της Χάρις Αλεξίου αλλά και πολύ ξένο ροκ.

Πολύ γρήγορα, σε ηλικία μόλις 15 χρόνων, συνειδητοποίησε ότι εκείνο που πραγματικά ήθελε ήταν να γίνει επαγγελματίας τραγουδιστής. Για πρώτη φορά τραγούδησε σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, εκεί όπου το καλοκαίρι του 1992 τον ανακάλυψε η Universal Music (τότε Polygram).

Mμε το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο του , τη ξεχωριστή ερμηνεία του και τις πρωτοποριακές απόψεις του, άλλαξε τον τρόπο της νυχτερινής διασκέδασης, με τις ιδιαίτερα πετυχημένες εμφανίσεις του σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Παράλληλα έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα ,την Κύπρο, την Γερμανία , την Αυστραλία, αλλά και σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής, όπως: Νέα Υόρκη, Νιού Τζέρσευ, Ατλάντικ Σίτυ και Σικάγο. Επίσης ένα best με μεγάλες επιτυχίες του κυκλοφόρησε στην Ιταλία με αφορμή την επιτυχία που έκανε εκεί το τραγούδι « μου λείπεις» ως τραγούδι της διαφημιστικής καμπάνιας γνωστού μοντέλου αυτοκινήτου. Το 2002 ο δημοφιλής τραγουδιστής τραγούδησε δύο τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη στο soundtrack της ταινίας του Νίκου Παναγιωτόπουλου « Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου» , τα « Καμικάζι» και « ξημερώνει πάλι» .
Πρόκειται για ένα τραγουδιστή που δύσκολα τυποποιείται κι εντάσσεται στη συνήθη κατηγοριοποίηση του ελληνικού τραγουδιού.