Skip to main content

Απόψε ο 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Με συνολικά 18.000 εγγεγραμμένους δρομείς από 56 χώρες έρχεται σήμερα ο Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης.

Με ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών στον Ημιμαραθώνιο δρόμο, με συνολικά 18.000 εγγεγραμμένους δρομείς από 56 χώρες, αλλά και με την υπόσχεση για κορυφαίες επιδόσεις από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους πρωταθλητές, έρχεται σήμερα ο Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, να φωτίσει τους δρόμους της φθινοπωρινής Θεσσαλονίκης.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί, με τη δύση του ήλιου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

O Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, στον οποίο χορηγός επικοινωνίας είναι η voria.gr,  διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί  υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.