Skip to main content

Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Απόστολος Αντωνούδης

Μέσα στις επόμενες ώρες ο Απόστολος Αντωνούδης αναμένεται να ανακοινώσει ότι αποσύρεται από υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας Χορτιατή.

Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη ο Απόστολος Αντωνούδης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Voria.gr, ο κ. Αντωνούδης πρόκειται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινώσει ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση είναι προσωπικοί καθώς και επαγγελματικοί.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αντωνούδης είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην Εγνατία Οδό Α.Ε. Την περίοδο αυτήν η εταιρεία βρίσκεται σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο στάδιο καθώς είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του αυτοκινητόδρομου, αλλά και η διαδικασία μετάταξης μεγάλης μερίδας των εργαζομένων, σε άλλους φορείς και οργανισμούς του Δημοσίου. Επίσης, είναι γνωστή η διαμάχη που υπάρχει μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του ΤΑΙΠΕΔ στην οποία εμπλέκεται και η Εγνατία Οδός Α.Ε. και ειδικότερα οι όροι της παραχώρησης του αυτοκινητόδρομου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παράταξη του κ. Αντωνούδη «Ένωρο Δίκτυο» θα κατέβει στις εκλογές αλλά με άλλον υποψήφιο ο οποίος πρόκειται να επιλεγεί τις προσεχείς ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αντωνούδης μόλις πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση στην Πυλαία τις βασικές προγραμματικές αρχές καθώς και το όνομα του συνδυασμού του.