Skip to main content

Λάρισα: Αποσωληνώθηκε η 27χρονη ειδικευόμενη γιατρός με κορωνοϊό

Πλέον οι θεράποντες γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την κατάσταση της υγείας της 27χρονης ειδικευόμενης γιατρού.

Αποσωληνώθηκε η 27χρονη ειδικευόμενη γιατρός, η οποία νοσεί από κορωνοϊό και χθες κρίθηκε σκόπιμο να διασωληνωθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Όπως ανέφερε στο Open TV ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος «η κοπέλα, η συνάδελφος αποσωληνώθηκε το πρωί».

Πλέον οι θεράποντες γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την κατάσταση της υγείας της 27χρονης.

Να σημειωθεί ότι η 27χρονη εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού όταν επέστρεψε από τις διακοπές της στη Χαλκιδική. Απομονώθηκε σπίτι της, αλλά η κατάστασή της χειροτέρευσε και χρειάστηκε η διασωλήνωση.

Εκτός από την 27χρονη με κορωνοϊό νοσηλεύονται άλλα τρία άτομα από την παρέα της 27χρονης που παραθέριζαν όλοι μαζί στη Χαλκιδική, μεταξύ των οποίων και ένας αγγειοχειρουργός η κατάσταση του οποίου είναι επιβαρυμένη.

Εντωμεταξύ, στο νοσοκομείο της Λάρισας βρίσκεται διασωληνωμένος ακόμη ένας γιατρός, ένας 58χρονος παιδίατρος ο οποίος είχε μεταφερθεί εκεί από το νοσοκομείο του Βόλου και έχει υποκείμενο νόσημα.