Skip to main content

Αποστολίδης: Αν ήμουν Βιεϊρίνια θα σταματούσα τώρα το ποδόσφαιρο

Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ σημείωσε πως ο σύλλογος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατό συντομότερα το μέλλον της σχέσης του με τον Πορτογάλο άσο.

Το κεφάλαιο «Αντελίνο Βιεϊρίνια» ανέλυσε σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Metropolis» ο Κούλης Αποστολίδης σημειώνοντας πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν συντομότερα το μέλλον της σχέσης του με τον Πορτογάλο άσο.

«Από πλευράς ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι καταστρώνει ένα συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο από ότι λέγεται θα λειτουργήσει σε διαφορετικές βάσεις όσον αφορά το ρόστερ με στόχο πάντα την κατάκτηση τίτλων. Σε κάθε περίπτωση, όποιους ενδοιασμούς κι αν έχουν στον ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε παίκτης ο Βιεϊρίνια. Δεν πρέπει να αφήσουν το θέμα να διαιωνίζεται», ανέφερε ο βετεράνος παίκτης του «Δικεφάλου» για να συμπληρώσει:

«Από εκεί και πέρα, πάντα είχα την άποψη πως μια εξαιρετική καριέρα αξίζει και ένα εξαιρετικό τέλος. Με δεδομένη την ηλικία του, την προσωπικότητά του, το ότι προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά και το ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον Βιεϊρίνια και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Βιεϊρίνια καλείται να ζυγίσει τα δεδομένα και να αποφασίσει. Εγώ, αν ήμουν Βιεϊρίνια θα σταματούσα τώρα το ποδόσφαιρο».