Skip to main content

Αποστολίδης: Χάνει το κύρος του ο Θεοδωρίδης, να κάνει αυτοκριτική

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δήλωσε χαρακτηριστικά πως με τον τρόπο που φέρεται ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού υποτιμά τον σύλλογό του.

Στις νέες αναφορές του Σάββα Θεοδωρίδη μετά το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Κούλης Αποστολίδης.

«Κάνει προσπάθεια να μαζέψει το υποτιμητικό... ΠΑΟΚάκι και τα ειρωνικά σχόλια, αλλά δεν γίνεται καλή δουλειά» είπε αρχικά ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ασχολείται πολύ με τον Θεοδωρίδη. Πρέπει, όμως, να τεθεί στον ίδιο υπόψη ότι δεν έχει δικαίωμα να αναφέρεται στον ΠΑΟΚ με αυτές τις φράσεις, όσο μεγάλος κι αν είναι σε ηλικία, αφού κατέχει μία ανεπίσημη-επίσημη θέση και εκφράζει τον Ολυμπιακό».

Ο κ. Αποστολίδης αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση των παλαιμάχων του «Δικεφάλου»: «Πολύ καλά το εξέφρασαν. Με τον τρόπο που φέρεται ο κ. Θεοδωρίδης υποτιμά τον Ολυμπιακό. Ήταν ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, ένας σοβαρός άνθρωπος και για τον κάθε άνθρωπο ένα σωστό τέλος είναι εξίσου σημαντικό με μία αξιοπρεπή καριέρα. Πρέπει να κάνει αυτοκριτική και να μην χώνεται εκεί που δεν τον σπέρνουν. Χάνει το κύρος του».