Skip to main content

Αποθεώνει τον Στέφανο Τσιτσιπά και ο Νόβακ Τζόκοβιτς

«Και οι δύο τενίστες έπαιξαν εξαιρετικά. Κρίθηκε σε ελάχιστους πόντους το αποτέλεσμα. Αυτό που κατάφερε ο Στέφανος είναι απίστευτο», ο «Νόλε»

Το «καπέλο» του στον Στέφανο Τσιτσιπά έβαλε ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχολιάζοντας την πορεία του Έλληνα τενίστα στο Australian Open. Ο Σέρβος τενίστας προκρίθηκε στα προημιτελικά αποκλείοντας τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και συνεχίζει την πορεία του στο πρώτο Grand Slam της σεζόν.

 «Είδα μεγάλο κομμάτι του ματς και ήταν ένας πραγματικά καταπληκτικός αγώνας. Και οι δύο τενίστες έπαιξαν εξαιρετικά. Κρίθηκε σε ελάχιστους πόντους το αποτέλεσμα. Αυτό που κατάφερε ο Στέφανος είναι απίστευτο. Το πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση σε αυτό το ματς και συνολικά η πρόοδός του είναι εντυπωσιακή! Του εύχομαι καλή συνέχεια!» δήλωσε ο “Νόλε” που ηττήθηκε από τον Στέφανο Τσιτσιπά στην πορεία του Έλληνα τενίστα μέχρι τον τελικό του Rogers Cup στο Τορόντο.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Μεντβέντεφ ο Νο.1 τενίστας στον κόσμο σχολίασε: «Το ματς ήταν εξουθενωτικό. Μπορεί να είχε τέσσερα σετ αλλά σε επίπεδο κούρασης αισθάνθηκα ότι έπαιξα πέντε. Για πολύ χρόνο δεν βρήκα τρόπο να κάμψω τις άμυνες του Μεντβέντεφ. Έτσι προέκυψαν και τα τεράστια σε διάρκεια ράλι. Ένιωσα και κάποιες ενοχλήσεις στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς. Όχι κάτι σοβαρό αλλά υπήρχε κούραση και πόνος στην πλάτη. Ελπίζω να είμαι πανέτοιμος για το ματς κόντρα στον Νισικόρι».