Skip to main content

Ζεστό χειροκρότημα σε Καράογλου στην εκδήλωση της ΠΑΣΚ Εκπαιδευτικών

Ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θόδωρος Καράογλου απεύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου του Καθηγητή Σήφη Μπουζάκη

Καταχειροκροτήθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θόδωρος Καράογλου σε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Καθηγητή Σήφη Μπουζάκη «Πανελλήνια Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών» Αγώνες για τη Δημοκρατία και την αλλαγή στην Εκπαίδευση.  

Ο υφυπουργός προσκλήθηκε στην εκδήλωση για να απευθύνει χαιρετισμό. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Καράογλου αποθεώθηκε και δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παρευρισκόμενοι τον διέκοψαν για να τον χειροκροτήσουν.  

«Οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό στον ιδεολογικό αντίπαλο. Οι πολιτικές διαφορές δεν πρέπει να χωρίζουν τους ανθρώπους αλλά να τροφοδοτούν τη Δημοκρατία που είναι το πολίτευμα του μέτρου και της αρετής», τόνισε ο υφυπουργός.  

Ο κ. Καράογλου έκανε ειδική αναφορά στην ευπρέπεια και την ουσία που απουσίασαν από τον πολιτικό διάλογο τα προηγούμενα χρόνια. «Διάλογος σημαίνει σεβασμός στον πολιτικό αντίπαλο», σημείωσε.  

Η συμμετοχή του κ. Καράογλου στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Μπουζάκη, όπου προσκλήθηκε, ήταν αυτονόητη καθώς ως παλιός συνδικαλιστής του δημόσιου τομέα, γνωρίζει καλά ότι ο οργανωμένος συνδικαλισμός έχει κεντρικό θεσμικό ρόλο στο σύγχρονο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.