Skip to main content

Αποθεωτικά σχόλια Βρετανών για την τηλεοπτική εμφάνιση Μητσοτάκη στο ITV

Πλήθος Άγγλων σχολίασαν με πολύ θετικό τρόπο την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βρετανική τηλεόραση - «Ελα Μπόρις, γίνε σαν αυτόν», έγραψαν.

Πολύ θετικά έως και αποθεωτικά ήταν πολλά από τα σχόλια που έγραψαν οι βρετανοί τηλεθεατές για την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain το πρωί της Τρίτης, στο δίκτυο ITV.

Πολλοί ήταν εκείνοι που βρήκαν τον Ελληνα πρωθυπουργό ένα εντυπωσιακό και χαρισματικό statesman, ενώ ορισμένοι ζητούσαν να τον... ανταλλάξουν με τον δικό τους πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

«Μπορούμε να έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αντί για τον δικό μας;», «Έλα Μπόρις, γίνε σαν αυτόν», «Τι υπέροχος τύπος!, μόλις επέλεξα πού θα πάω διακοπές το καλοκαίρι (εννοώντας την Ελλάδα)», «Αυτόν θέλουμε για πρωθυπουργό. Τι έξυπνος, σκεπτόμενος και λογικός άνθρωπος», «Ο Έλληνας πρωθυπουργός με κέρδισε. Μιλάει καθαρά, με ακρίβεια», «Ωραίος άνθρωπος μου φαίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός», ήταν μερικά από τα μηνύματα που γράφτηκαν στο twitter της εκπομπής.





Μόλις έπεσα πάνω σε έναν εξαιρετικό τύπο, έγραψε ο John Treadwell, ενώ η Charlotte Sims έγραψε, μάλλον υπερβάλλουσα...ότι της θύμιζε τον Σον Κόννερυ. Το παρατράβηξες, σχολίασε ο nipolit, αλλά οκ.



Τα ενθουσιώδη σχόλια ανέφερε σε ανάρτησή του και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Εκφράζοντας την υπερηφάνειά του για την εμφάνιση του Ελληνα πρωθυπουργού. Μπράβο πρόεδρε, έγραψε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή: