Skip to main content

«Αποτύπωμα Ψαριού»: Η καινοτόμα υπηρεσία ιχνηλασιμότητας από την TRATA

Στο www.tratagreece.gr ο καταναλωτής μπορεί να ενημερωθεί για το ψάρι που επέλεξε – Σταθερά προσηλωμένη στην καινοτομία η TRATA

Στη μακρόχρονη, επιτυχημένη πορεία της TRATA, η ποιότητα, η πρωτοπορία και η καινοτομία αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά για να κατακτήσει το καταναλωτικό κοινό.

Πλέον στη φαρέτρα της διαθέτει την καινοτόμα υπηρεσία ιχνηλασιμότητας, «Αποτύπωμα Ψαριού», που δημιούργησε και υλοποίησε, σε συνεργασία με την εταιρεία iKnowHow και τη Γενική Διεύθυνση Αλιείας. Πρόκειται για ένα σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής της πορείας των ψαριών της TRATA, από το αρχικό στάδιο αλίευσης τους μέχρι να φτάσουν στο πιάτο του καταναλωτή.
 
Μπαίνοντας στο www.tratagreece.gr ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ενότητα «Αποτύπωμα Ψαριού» και να μάθει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει για την προέλευση του ψαριού που επέλεξε. Επιλέγοντας μια κονσέρβα με σαρδέλες ή γαύρο Αιγαίου, ο ενδιαφερόμενος βρίσκει έναν κωδικό που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία, τον οποίο μόλις τον πληκτρολογήσει στην προαναφερθείσα ενότητα, θα μπορέσει να έχει μια σαφή εικόνα για την περιοχή αλιείας του ψαριού, την ονομασία του, το σκάφος που το ψάρεψε καθώς και τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε.

Ο στόχος της TRATA είναι διττός: να μάθει ο κόσμος την ιστορία των ψαριών που επιλέγει και ταυτόχρονα, να υποστηρίξει μια συλλογική προσπάθεια που γίνεται για τη βιωσιμότητα του Αιγαίου. Όλα αυτά τα χρόνια η TRATA προσπαθεί  να καινοτομεί με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει αλλά και να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, με βάση πάντα τις ανάγκες του καταναλωτή.



Οι γεύσεις της κερδίζουν τις εντυπώσεις

Η TRATA, με μακρά πορεία εξειδίκευσης στο ψάρι, επενδύει συνεχώς στην καινοτομία όσον αφορά τη μονάδα παραγωγής της, δημιουργεί νέες γεύσεις και έχει καταφέρει να μπει όχι μόνο στα ελληνικά σπίτια, αλλά και να κερδίσει τις εντυπώσεις της παγκόσμιας αγοράς, χάρη στην ποιότητα, τη γεύση και την πρωτοτυπία των προϊόντων της. 

Η TRATA συνεργάζεται αποκλειστικά με ελληνικές ιχθυόσκαλες, από τις οποίες προμηθεύεται τα αφρόψαρα του βορείου Αιγαίου, γνωστά σε όλους για τη μοναδική τους γεύση και φυσικά, για τη διαθρεπτική τους αξία. Παράλληλα σέβεται και φροντίζει το θαλάσσιο περιβάλλον, εφαρμόζοντας πάντα σωστές αλιευτικές μεθόδους και κάνοντας παύση της αλιείας τους μήνες αναπαραγωγής των ψαριών. Αξίζει να σημειωθεί πως συνεργάζεται μόνο με νόμιμα αλιευτικά σκάφη.

«Έχουμε την ιστορία, έχετε τη σιγουριά!»

Το τίτλο «Έχουμε την ιστορία, έχετε τη σιγουριά!» φέρει η νέα διαφημιστική καμπάνια της TRATA ενώ το νέο τηλεοπτικό spot της προσφέρει στον θεατή πολλές χιουμοριστικές ατάκες, με γνώμονα τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι.

Η TRATA θέλησε να δημιουργήσει ένα ευχάριστο «διάλειμμα» και μια όμορφη ανατροπή στα μάτια του θεατή. Στόχος της καμπάνιας είναι η εκπαίδευση του κόσμου στην υπηρεσία ιχνηλασιμότητας «Αποτύπωμα Ψαριού».