Skip to main content

Αποχωρεί το ΚΚΕ μετά την ψήφιση

Την απόφαση του ΚΚΕ να αποχωρήσει από τη συζήτηση επί των άρθρων του ασφαλιστικού νομοσχεδίου μετά την ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου ανακοίνωσε ο Θ. Παφίλης.
Την απόφαση του ΚΚΕ να αποχωρήσει από τη συζήτηση επί των άρθρων του ασφαλιστικού νομοσχεδίου μετά την ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου ανακοίνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θ. Παφίλης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παφίλης επιτέθηκε στον υπουργό Εργασίας λέγοντας: «Ήταν ωραίος ο επικήδειος που εκφωνήσατε σήμερα κε Λοβέρδο για την κοινωνική ασφάλιση».

«Οι μάσκες έπεσαν. Η φιλοσοφία σας, οι αυταπάτες που δημιουργείτε για την υποτιθέμενη ρεαλιστική και εφικτή αντίληψη που διαπαιδαγωγούσε τον κόσμο και σε ένα βαθμό τον έπειθε πως ο καπιταλισμός δεν είναι ίσως καλός, αλλά η ανάπτυξή του θα συνοδεύεται πάντα από βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου - τέλος! Η ανάσα των εργαζομένων είναι καυτή. Όλο το στόρυ, λοιπόν, ο μύθος για να έχετε εγκλωβισμένους τους παραγωγούς του πλούτου, τελειώνει», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Διευκρίνισε, τέλος, πως το κόμμα του δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις αυριανές συνεδριάσεις των Επιτροπών του Κοινοβουλίου, σεβόμενο την απεργία των υπαλλήλων της Βουλής.