Skip to main content

Απρόοπτο με Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ, επέστρεψε ο Κρέσπο (video)

Με απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποχώρησε με χτύπημα στο γόνατο - Επέστρεψε ο Κρέσπο από Ισπανία

Σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται πλέον η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει της επανέναρξης της Super League, ωστόσο στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης σημειώθηκε ένα απρόοπτο.

Και αυτό διότι ο Αουγκούστο αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο γόνατο και θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Από την άλλη πλευρά, στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τη διαδικασία που απαιτείται προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα και να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η πρωινή προπόνηση της Τρίτης (26.05) ήταν αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο και είχε μία ευχάριστηση είδηση και ένα απρόοπτο.

Η δουλειά ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και συνεχίστηκε με οικογενειακό διπλό αρχικά στο μισό και στη συνέχεια σε ολόκληρο το γήπεδο.

Ο Ντόογκλας Αουγκούστο αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο γόνατο. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ο Χοσέ Κρέσπο επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε την διαδικασία που απαιτείται προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα και να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Την Τετάρτη (27.05) η ομάδα έχει ρεπό και θα προπονηθεί πάλι το πρωί της Πέμπτης (28.05) στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία».