Skip to main content

ΑΠΘ: Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τον τραυματισμένο φοιτητή-Διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες με τον 20χρονο φοιτητή ΤΕΦΑΑ να βρίσκεται τραυματισμένος στο έδαφος με αίματα στο στόμα

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο μεταφέρθηκε ο 20χρονος φοιτητής του ΤΕΦΑΑ ο οποίος τραυματίστηκε κατά τα επεισόδια έξω από τη Σχολή Θετικών Επιστημών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Οι φωτογραφίες με τον νεαρό φοιτητή, που βρίσκεται τραυματισμένος στο έδαφος γεμάτος με αίματα, κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αντιδράσεις.

Άμεσα δίπλα του έσπευσαν σοκαρισμένοι συμφοιτητές του προκειμένου να τον βοηθήσουν. Πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο, έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες στο ΕΚΑΒ. Ο 20χρονος φοιτητής ΤΕΦΑΑ τραυματίστηκε στο πρόσωπο, όταν χειροβομβίδα κρότου λάμψης έσκασε δίπλα του, όπως υποστηρίζουν οι φοιτητές.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν φοιτητές πλησίασαν τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν έξω από τη ΣΘΕ, όπου στο πρώην «Στέκι του Βιολογικού» πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής βιβλιοθήκης, και αυτές τους απώθησαν.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο νεαρός φέρει μικρά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στο κάτω χείλος. Μεταφέρθηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου και του γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει καλή κλινική εικόνα και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Διαβάστε: Επεισόδια διαδηλωτών - ΜΑΤ μπροστά από τη ΣΘΕ- Τραυματίστηκε φοιτητής (vid)

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την αστυνομία εκτός από τον φοιτητή τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός.