Skip to main content

Κλειστό θα μείνει το ΑΠΘ στις 16 και 17 Νοεμβρίου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κλειστό θα παραμείνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από το απόγευμα της Τρίτης 16 Νοεμβρίου έως το πρωί της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου

Κλειστό θα παραμείνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από την Τρίτη 16 Νοεμβρίου το απόγευμα εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου

Διαβάστε: Σύσκεψη Θεοδωρικάκου με πρυτάνεις - Εορτασμός της 17 Νοέμβρη με τη συμβολή της ΕΛΑΣ

Συγκεκριμένα, όλες οι ακαδημαϊκές και ερευνητικές δραστηριότητες θα σταματήσουν και θα κλείσουν τα κτήρια της πανεπιστημιούπολης από την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 μετά τις 19.00 έως την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στις 6.00. 

Παράλληλα, από το απόγευμα της Τρίτης έως το πρωί της Παρασκευής, δεν θα επιτρέπεται ούτε η διέλευση, ούτε η στάθμευση οχημάτων στους χώρους εντός της Πανεπιστημιούπολης.

Το μήνυμα αυτό απέστειλαν προς τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας οι πρυτανικές αρχές.

Αγαπητά μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας,

Είναι γνωστό ότι οι χώροι του Πανεπιστημίου μας χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία και οργάνωση των εκδηλώσεων που αφορούν την επέτειο της 17ης Νοέμβρη.

Πιστεύουμε ότι το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι λειτουργικά παρόν και φάρος ακτινοβόλησης της μνήμης της 17ης Νοέμβρη σε όλη την κοινωνία και, κυρίως, στους νέους μας.

Για τον λόγο αυτό συνεχίζονται όλες οι ακαδημαϊκές και ερευνητικές δραστηριότητες κανονικά έως την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19.00

Από την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19.00 έως και την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 6.00 τα κτίρια της Πανεπιστημιούπολης θα παραμείνουν κλειστά.

Επίσης από την Τρίτη 16-11-2021 και ώρα 18.00 έως και την Πέμπτη 18-11-2021 και ώρα 6.00 δεν θα επιτρέπεται η διέλευση και η στάθμευση οχημάτων στους χώρους εντός της Πανεπιστημιούπολης.

Όσα οχήματα υπάρχουν εντός της Πανεπιστημιούπολης την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2011 θα πρέπει να μετακινηθούν εκτός ΑΠΘ μετά τις 19.00.

Καλούμε κάθε πολίτη που επιθυμεί για να αποτίσει φόρο τιμής στους αγωνιστές της εξέγερσης του ‘73, να προσέλθει με σεβασμό στις αρχές και τα ιδεώδη που η επέτειος πρεσβεύει.

Τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις με συναίσθηση ατομικής και συλλογικής ευθύνης προς την κοινωνία της πόλης που δοκιμάζεται από την πανδημία,

τηρώντας τα μέτρα πρόληψης και ατομικής προστασίας για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού.