Skip to main content

Αραμπατζής: «Δεν παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο»

Ανικανοποίητος από το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης έμεινε ο Νίκος Αραμπατζής.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0) ο Νίκος Αραμπατζής παραδέχτηκε ότι ο Ηρακλής δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας και δεν παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο. Το παιχνίδι ήταν κακό, πολλές μονομαχίες, πολλές διακοπές και δυστυχώς για μας δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς και να απομακρυνθούμε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να το κερδίσουμε».

Από την πλευρά του ο Ζοέλ Επαλέ τόνισε: «Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν μας άρεσε μετά τη νίκη που πήραμε στις Σέρρες, έπρεπε να συνεχίσουμε έτσι να πάρουμε και το δεύτερο στην έδρα μας αλλά δεν τα καταφέραμε, πήραμε ένα βαθμό και πρέπει να συνεχίσουμε Μπήκαμε λίγο νευρικοί, φοβηθήκαμε μην δεχτούμε γκολ στην αντεπίθεση .Από εδώ και πέρα το κεφάλι ψηλά. Για τον Ολυμπιακό Βόλου έχουμε καιρό να οργανωθούμε. Αυτό το παιχνίδι να μας γίνει μάθημα και να πάμε στο Βόλο για το θετικό αποτέλεσμα».