Skip to main content

Αρβανιτίδης: Να καταστρώσουμε ένα νέο σχέδιο για το Δήμο Δέλτα

Το συνδυασμό του για τις επικείμενες εκλογές ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα Γιώργος Αρβανιτίδης, παρουσιάζοντας παράλληλα και τις βασικές θέσεις του.

Το συνδυασμό του για τις επικείμενες εκλογές ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα Γιώργος Αρβανιτίδης, παρουσιάζοντας παράλληλα και τις βασικές θέσεις του.

Ο συνδυασμός «Δήμος Δέλτα – Αλλάζουμε μαζί», όπως ανέφερε ο κ. Αρβανίτης, αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που υπερβαίνουν τις παλιές κομματικές συνθέσεις, περικλείουν όλες τις δυνάμεις του τόπου, κάθε πολιτικής κατεύθυνσης, ηλικιακής σύνθεσης και επιστημονικής συγκρότησης.

«Στόχος του είναι να επικεντρωθεί στα ζητήματα της πραγματικής «ζωντανής» οικονομίας σε έναν από τους πιο σημαντικούς και κρίσιμους Δήμους της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας γενικότερα» τόνισε ο κ. Αρβανίτης.

Στην ατζέντα του συνδυασμού τα κυρίαρχα ζητήματα είναι η μετεγκατάσταση της Δ.Ε.Θ. στην περιοχή, η ολοκλήρωση μεγάλων έργων, η τόνωση της βιομηχανικής περιοχής και η σύνδεσή της με την τοπική κοινωνία καθώς και  η ανάπτυξη του λιμανιού και της  Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ακόμα ένα θέμα στην ατζέντα του Συνδυασμού «Δήμος Δέλτα – Αλλάζουμε μαζί» είναι, όπως αναφέρθηκε, «η κοινωνική συνοχή και η σωστή οργάνωση των κοινωνικών δομών ώστε οι δημότες να μπορούν να σηκώσουν πιο εύκολα το βάρος της κρίσης για την ανακούφιση και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους».

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Συνδυασμού, κ. Αρβανιτίδης, «σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για όλους οι λύσεις είναι δύο: ή παραιτούμαστε από κάθε προσπάθεια ή αναλαμβάνουμε δράση και κάνει ο καθένας από εμάς ό,τι καλύτερο μπορεί με τη δουλειά του. Τώρα είναι η ώρα να καταστρώσουμε ένα νέο σχέδιο για το Δήμο μας, για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του σήμερα, για να αλλάξουμε μαζί το μέλλον μας στο αύριο».