Skip to main content

Αρχηγός ΕΛΑΣ: Θρήνος για την άδικη απώλεια των αστυνομικών λόγω κορωνοϊού

Το συλλυπητήριο μήνυμα του αρχηγού της ΕΛΑΣ για την απώλεια τριών αστυνομικών λόγω κορωνοϊού - «Διατηρούμε άσβεστη τη μνήμη τους».

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια των τριών αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη με τον κορωνοϊό εξέδωσε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

«Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και ευσυνειδησία καθημερινά συμβάλλουν στην προσπάθεια της Πολιτείας για τον περιορισμό της πανδημίας του COVID-19 και την προστασία των πολιτών, αντιμετωπίζοντας παράλληλα κάθε μορφή εγκληματικότητας, αποσκοπώντας στην ενδυνάμωση του αγαθού της ασφάλειας» σημειώνει ο κ. Καραμαλάκης και προσθέτει:

«Με μεγάλη θλίψη η Αστυνομική Οικογένεια θρηνεί την άδικη και τραγική απώλεια λόγω COVID-19 τριών αξιόλογων ανθρώπων και συναδέλφων μας, με ενεργό δράση και ιδιαίτερη προσφορά στο Σώμα και την κοινωνία»

«Ως Αρχηγός του Σώματος επιτρέψτε μου να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στους οικείους τους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, ενώ θα θυμόμαστε τους εκλιπόντες για το έργο που συντέλεσαν, διατηρώντας άσβεστη τη μνήμη τους» καταλήγει.