Κυριακή 18 Απριλίου 2021
x

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ

Βελτίωση βλέπει ο ΟΣΕΘ από τις αλλαγές - Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ενταχθεί και η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο έργο με 70 επιπλέον οχήματα

Βελτίωση της εξυπηρέτησης της αστικής συγκοινωνίας και στη Δυτική Θεσσαλονίκη διαπιστώνει ο ΟΣΕΘ από τη σύμπραξη με τα ΚΤΕΛ για συγκεκριμένες λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.

«Τα οφέλη της σύμπραξης του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης με τα ΚΤΕΛ βλέπει πλέον στην πράξη και το επιβατικό κοινό της Δυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς η εξυπηρέτησή του είναι σαφώς βελτιωμένη, αφού ξεκίνησε με επιτυχία η υλοποίηση των δρομολογίων άλλων τριών γραμμών του ΟΑΣΘ από τα ΚΤΕΛ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Οργανισμός.

Πρόκειται για τις γραμμές:

Νο 40 «Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - ΚΑΛΟΧΩΡΙ»
Νο 42 «ΚΟΡΔΕΛΙΟ - ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ»
Νο 43 «ΤΟΠΙΚΟ ΕΥΟΣΜΟΥ»

οι οποίες ανήκουν στη Δυτική Θεσσαλονίκη και, όπως τονίζει ο ΟΣΕΘ, ταλανίζονταν για πολλούς μήνες με μειωμένα δρομολόγια λόγω των πολλών προβλημάτων του ΟΑΣΘ.

Συγκεκριμένα, σήμερα η ΚΤΕΛ Κιλκίς (για λογαριασμό της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.) ξεκίνησε πλήρη δρομολόγια με πέντε νέα λεωφορεία για τη γραμμή 40 (σχεδόν 110-120 δρομολόγια την ημέρα) ενώ επίσης δρομολόγησε ένα όχημα για τη γραμμή 42 για εννέα δρομολόγια την ημέρα.

Τέλος, τη Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα και η γραμμή 43 «ΤΟΠΙΚΟ ΕΥΟΣΜΟΥ» να εκτελείται από την ΚΤΕΛ.

Συμπληρώνεται έτσι σταδιακά το πλαίσιο του έργου του ΟΑΣΘ που παραλαμβάνει η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. για δύο χρόνια και το οποίο ο ΟΣΕΘ Α.Ε. εποπτεύει και χρηματοδοτεί.

Ήδη, παρά τις αντιξοότητες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, 14 από τις 25 γραμμές εξυπηρετούνται, ενώ αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να ενταχθεί και η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. στο έργο με 70 επιπλέον οχήματα, καταλήγει ο ΟΣΕΘ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ