Skip to main content

Άρχισε η αποκομιδή από τους μπαζότοπους της Κασσάνδρας

Η αποκομιδή ξεκίνησε από τα σημεία εναπόθεσης αποβλήτων και πράσινων και ογκωδών αντικειμένων που προέκυψαν μετά τις καταστροφές της 10ης Ιουλίου

Από τη Χανιώτη ξεκίνησε σήμερα η εκστρατεία αποκομιδής μπαζών μετά από συνεργασία του δήμου Κασσάνδρας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας.

Η αποκομιδή ξεκίνησε από τα σημεία εναπόθεσης αποβλήτων (ΑΕΚΚ) και πράσινων και ογκωδών αντικειμένων που προέκυψαν μετά τις καταστροφές της 10ης Ιουλίου.

«Ο δήμος μας, μέσω της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας - Πρασίνου σε συνεργασία με την Π.Κ.Μ προχωρά σε σημαντικά βήματα απορρύπανσης της Κασσάνδρας από μπάζα. Οι μπαζότοποι στην περιοχή μας θα συρρικνωθούν και θα εξαλειφθούν μετά από πολλή έντονη και συστηματική προσπάθεια που θα καταβληθεί. Είμαστε αποφασισμένοι να καθαρίσουμε την Κασσάνδρα. Ξεκινήσαμε από τη Χανιώτη και θα συνεχίσουμε σε όλες τις επιβαρυμένες περιοχές. Η συνδρομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι σημαντική και εκφράζω τα ειλικρινή μου ευχαριστήρια. Δε χάνουμε λεπτό για την ευπρέπεια του όμορφου τόπου μας», δήλωσε η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.