Skip to main content

Άρχισε η συνάντηση των «Big 4» του ελληνικού ποδοσφαίρου (φωτο)

Σημαντική ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση μεταξύ Σαββίδη, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Αλαφούζου

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» η συνάντηση των λεγόμενων Big 4 του ελληνικού πρωταθλήματος, δηλαδή των ισχυρών ανδρών του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Ιβάν Σαββίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος προσήλθαν στο ξενοδοχείο ώστε να συζητήσουν για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρουσία εκπροσώπων των διεθνών Ομοσπονδιών της Πολιτείας και των ποδοσφαιρικών αρχών, όπως του υφυπουργού Αθλητισμού, κ.Λευτέρη Αυγενάκη, του Διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς, αλλά και των Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριου Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA).

Η σειρά με την οποία κάθισαν στο τραπέζι: Μελλισανίδης, Λυσάνδρου (πρόεδρος Super League), Μαρινάκης, Πέρι ( UEFA), Χούμπελ (FIFA/UEFA), Νικολά (UEFA), Αυγενάκης (υφυπουργός Αθλητισμού, Λάκοβιτς (UEFA), Γεωργίου (UEFA), Γραμμένος, Αλαφούζος, Σαββίδης.

Πρώτος έφτασε, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αποχώρησε λίγο αργότερα για να επιστρέψει την ώρα της συνάντησης. Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» αφίχθη στο ξενοδοχείο του Συντάγματος στις 14:53, ενώ οι Μαρινάκης και Αλαφούζος έφτασαν ακριβώς την ώρα για την οποία είχε προγραμματιστεί η κουβέντα (15:00). Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε ξανά και ο κ. Σαββίδης.

Δείτε φωτογραφίες: